Mobiele telefonie voor bedrijven!

Een mobiele telefoon, ook wel mobiel, mobieltje, gsm of cellular genoemd, is een apparaat waarmee men draadloos kan telefoneren, met behulp van een netwerk van antennes.Dit kan zowel op een openbaar als een privé-netwerk. Een voorbeeld van een privé- (ofwel gesloten) netwerk is Astrid in België. (bron: Wikipedia - mobiel)

De openbare netwerken (Proximus, Mobistar) zorgen er tegenwoordig voor dat onderling bellen tussen de eigen bedrijfsgsm's volledig gratis is.

TARIEVEN VOOR MOBIEL BELLEN.

De operatoren bieden verschillende mogelijkheden aan voor mobiel bellen. Deze kunnen afhankelijk zijn van 3 zaken:

  1. Hoeveel gsm's maken deel uit van uw bedrijf?
  2. Naar wie (personen / netwerk) belt u?
  3. Hoeveel belt u (nationaal / internationaal)?

WELK NETWERK MOET IK GEBRUIKEN?

Zowel Proximus, Mobistar als Base bieden tariefplannen aan voor gebruikers die enkel willen bellen met een gsm. Op basis van een (representatief) factuur, kunnen wij voor u uitzoeken welk netwerk het meest geschikte tarief aanbiedt.

Bekijk echter altijd of u MEER wil kunnen dan enkel mobiel bellen (bv data op gsm). Misschien beschikt u ook over een vaste telefoon, of over vast internet. En dan liggen de kaarten weer helemaal anders! Het beste netwerk voor mobiel bellen of de beste mobiele operator bestaat dus enkel met de aanvulling 'IN UW SITUATIE'.